Ringen hebben wij in heel veel soorten en maten, waarom voor 1 kiezen als je een geweldige combinatie van meerdere ringen kan maken? Speel met verschillende combinaties en creëer elke dag een andere look!

Ben jij een echte ringlover en draag je het liefst heel veel ringen bij elkaar? Dan is deze blogpost perfect voor jou! We laten jou graag wat verschillende combinaties zien, waarbij we verschillende tips geven voor één mooi geheel!

Tip 1: Zorg voor een goede balans

Statement ringen en chunky ringen zijn natuurlijk prachtig om te dragen! Maar hoe combineer je deze nou het best? Zorg voor een regelmaat, dit houdt in dat je naast een statement ring wat rustigere ringen plaatst voor één geheel. Dit zorgt ervoor dat jouw ringparty er smooth en gestyled uitziet! Wil jij een persoonlijke en minimalistische ring voor bij jouw ringparty? Dan is onze year of birth ring perfect voor jou!

Tip 2: Mix and match

 

Heb je dit lookje al gezien? De balans is toch helemaal perfect? Super leuk om deze ringen samen te dragen, of los dat kan natuurlijk ook! Extra tip: Goud en zilver combineren is helemaal van deze tijd! En dan kijken we weer terug naar tip 1, zorg dat de combinatie van de twee kleuren wel met enige regelmaat is zodat het niet rommelig wordt.

Heb jij de perfecte ringparty gevonden? Maak en deel een foto en tag ons op social media @xilou_official !