Sieraden trends van 2021

Sieradentrends komen elk seizoen weer terug, en dus ook nu het herfst is! Het is koud, de blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden korter. Elk seizoen vraagt iedereen zich weer af; welke sieraden moet ik hebben om in het najaar seizoen te rocken? Oftewel wat zijn de sieradentrends van deze herfst? Ben jij benieuwd welke sieraden je dit najaar veel gaat zien terugkomen? Lees dan snel verder!

  1. Chunky Chain

Chunky Chains zijn de trend van dit najaar! Deze trend is te vinden in onze oorbellen, kettingen en armbanden, BECAUSE WE ADORE THESE. Deze sieraden kan je everyday dragen maar daarnaast ook met de feestdagen, het ligt er natuurlijk aan hoe jij deze beauty’s combineert. Deze te gekke trend zorgt voor een echt glam finishing touch bij jouw outfit!

 

  1. Earcuffs

Wil jij jouw earparty helemaal compleet maken zonder extra gaatjes? Ga dan nu voor earcuffs: earcuffs zijn de perfecte oplossing als je meer oorbellen wil dragen, maar geen fan bent van piercen. Een earcuff is een oorsieraad dat je basically om je oor heen klemt, en you are good to go! Je bent helemaal on-trend met earcuffs!

 

  1. Statement Jewellery

Naast de chunky chains kunnen de statement jewels niet ontbreken in jouw najaarscollectie! Deze sieraden laten zien wie jij bent en waar je voor staat, oftewel you can make a personal statement with these beauty’s. Wij hebben een ruime collectie aan statement jewels, ben jij klaar om jouw ware aard te vertonen?

 

 

  1. Parels

PEARLS, PEARLS, PEARLS! De parel sieraden zijn weer helemaal hot & happening dit seizoen! Xilou heeft heel wat pareltjes online staan, neem jij ook een kijkje?

 

  1. Initials

Initial party! Helemaal on-trend met jouw initialen op jouw sieraden! Steeds meer initial sieraden zien wij terugkomen en dit is natuurlijk een item wat niet kan ontbreken in jouw najaarscollectie! Wil jij jouw eigen initiaal in jouw earparty verwerken of juist die van je lover? Het is allemaal mogelijk, ben jij al fan?

  1. Sieraden Met Bedeltjes

De trend die wij helemaal zien terugkomen is de bedel trend, bedeltjes aan je ketting, armband en zelfs aan ringen! WE LOVE IT! Deze trend geeft jouw outfit alle details die het nodig heeft! Deze beauty’s kunnen natuurlijk niet missen in jouw najaarscollectie!

Al deze trends vind je terug in onze sieraden! Neem nu een kijkje op website, en zoek jouw favorieten uit voor dit najaar!