Kerstcadeau tips 2020

Het is alweer december, de sint is net vertrokken en maakt plaats voor de kerstboom. This is absolutely the month of spreading love and gifts everywhere”. Wij hebben super leuke cadeau tips voor deze kerst. Dus als je benieuwd bent, lees dan verder!

 

Jewellery Ladies

‘Jewellery is good for each and every season!’

Iedereen houd wel van sieraden of het nou ringen, kettingen, armbanden of oorbellen zijn. Wij hebben natuurlijk een ruime collectie aan sieraden maar speciaal voor jou hebben wij vier items uitgekozen die perfect zijn om als cadeau te geven bij kerst.

 Als eerste hebben wij onze brooklyn oorbellen gekozen als perfect cadeau, en waarom? Deze oorbellen zijn prachtig voor bij kerst maar ook voor everyday. Deze bestsellers maken iedere earparty compleet, wie wil dat nou niet?

 Als tweede hebben wij onze ice age ketting. Deze ketting heeft 13 prachtige steentjes en staat iedereen! De ketting is erg leuk te combineren met andere kettingen voor de perfecte necklaceparty!

 Als derde hebben wij onze 5-pearl armband, deze armband is super leuk om te combineren met andere armbanden. En deze armband is helemaal on-trend, parels zijn helemaal hot& happening en perfect voor de feestdagen!

 And last but not least onze amour ring, dit item is een echte bestseller en perfect voor een te gekke ringparty!

 

Bag Babes

Als jij een tas als cadeau wil geven hebben wij een ruime collectie aan tassen online staan! De echte party topper van de tassencollectie is onze cassette tas in de kleur rood. Deze tas heeft een geweldig unieke uitstraling en ziet er echt prachtig uit. Deze tas onze alltime favourite!

Interior Lovers

Voor onze interieur lovers hebben wij een hele interieur collectie online staan. Wil jij jouw huis of die van een ander wat gezelliger maken? Dan zijn onze sfeer waxinelichthouders echt iets voor jou! Deze kaarshouders passen perfect bij de kerstdagen en zijn erg leuk om als cadeau te geven aan een echte interieur lover!

 Comfy Babes

Voor onze echte comfy christmas babes hebben wij super comfy maar fashionable joggingspakken online staan. Ons stella pak is verkrijgbaar in de kleur zwart en beige. Het zijn echte toppers voor bij kerst, ze zijn comfy en staan heel erg leuk!

 Wij hopen dat wij jou geholpen hebben het perfecte cadeau te vinden, en we wensen jou een hele fijn kerst